Urnen en gedenkobjecten voor volwassenen

Onze collectie moderne urnen en gedenkobjecten voor volwassenen is veelzijdig en kleurrijk, met ruime keuze uit prachtige, handgemaakte glazen urnen en urn beelden van glas en brons. Bovendien kunnen in bepaalde gevallen individuele wensen vertaald worden in een unieke urn. Een bijzonder gedenkobject met onopvallend asreservoir, passend bij de dierbare overledene én u en uw interieur, dát is tenslotte onze doelstelling.

‘Kleurrijke’ unieke gedenkcollectie

Onze gedenkcollectie biedt ‘kleurrijke’ gedenkobjecten en urnen in glaskunst, brons e.a. , symbolisch staand voor het bijzondere en kleurrijke persoon, die is komen te overlijden. Maar ook voor u, als nabestaande, steun biedt tijdens het verwerkingsproces.

Een ‘kleurrijk’ gedenkteken voelt tenslotte gewoonweg beter in het interieur dan een donkere urn in een hoekje van de woonkamer, waar u dag in, dag uit, weer mee geconfronteerd wordt.

Niet alleen voor u, maar ook voor eenieder die u een bezoek brengt …

urn-van-glas-gedenkobject

bijzondere unieke glazen mini urn

Gedenk-urnen, extra dimensie in glas

Het glas in veelzijdige kleuren, de vormgeving, alsmede de semi-transparantie van het kleurrijke glas, het geheel laat telkens extra van zich spreken, als het daglicht met de zonnestralen er door of op schijnt, waardoor u op positieve wijze geraakt zal worden.

Het zal goed voelen, als een groet vanuit ‘de andere wereld’….. Een extra dimensie, naast de prachtige vormgeving, die de kunstzinnige objecten uitstralen naar hun omgeving toe.

Anders dan de sobere gedenktekens die u normaliter tegenkomt, waarbij alleen ú weet, dat dit een gedenkobject of urn is en uw naasten nietsvermoedend het kunst object zullen bewonderen.

Eigenheid aan stijl in urn-/gedenkcollectie

Onze glaskunstenaars bieden elk met hun eigen visie en stijl, te samen, een prachtige veelzijdige collectie urnen en gedenkobjecten, die u nergens anders tegenkomt, uniek in Nederland.

unieke bijzondere mini urnen glas

mini urn beeld brons liefde

Mini urnen met bronzen beeldjes

Ook bieden wij een uitgebreide collectie mini urnen met bronzen relatiesculpturen, symbolisch staand voor ‘het afscheid’, waarbij de tekst alles zeggend is en verwoordt wat u voelt en herkent.

De gedenksculpturen zijn allen voorzien van een klein urnvoetje of zwart natuurstenen voetje met mini reservoir voor een klein gedeelte van asbewaring of van persoonlijke items zoals een ring of kettinkje.

 

Ook op afspraak voor urn/gedenkobject

Wij komen u graag tegemoet, indien u in een rustige omgeving een kijkje wilt komen nemen op onze afdeling ‘kunstzinnige gedenkobjecten en urnen’.

Een keuze wilt komen maken of mogelijkheden door wilt spreken aan de hand van uw persoonlijke situatie.

bijzondere mini urn glas verbondenheid

mini urn vlinder glas

Voor meer informatie en openingstijden

Voor uitgebreidere informatie over onze gedenkcollectie verwijzen wij u naar de homepage van deze website.

Onze openingstijden staan vermeld op onze ‘Contact’pagina alsmede geheel onderaan op alle pagina’s van deze website.